F1: gyorsan kellene megoldást találni a „lámpaügyre”

Váratlan problémával kell szembenéznie a Formula–1-es viadaloknak otthont adó versenypályáknak az idei Ausztrál Nagydíj után: a mezőny végéről induló pilóták ugyanis nem látták a rajtlámpákat az idei szezonra  megnövelt méretű hátsó szárnyak miatt. Gyorsan kellene találni megoldást, mert közeleg a Bahreini Nagydíj rajtja.

F1: le tudná körözni Bottast a rajtrácson? Most letesztelheti!

Valtteri Bottas reakcióideje 0.201 másodperc volt az Osztrák Nagydíj rajtjánál, amivel meg is lepett mindenkit a teljes Formula–1-es mezőnyben, Sebastian Vettel például egyenesen azt állította, nem emberi volt a teljesítménye. Nos, itt a lehetőség felvenni a versenyt a finnel az alábbi játékkal. Mikor kialszanak a lámpák, kattintson, az eredmény azonnal megjelenik a képernyőn!

Cruyff, Maradona, Messi és a többiek – magyarok ellen debütáló legendák

A Marca képes összeállításában összeszedte, hogy legendás kapusok melyik felnőttválogatott ellen mutatkoztak be a nemzetközi színtéren, és mivel többnél is felbukkant Magyarország neve, elgondolkodtunk, milyen lenne egy álomcsapat a mieink ellen debütáló klasszisokból.

Videó: Räikönnen beragadt a rajtnál, később kishíján ütközött

Kimi Räikkönen hiába szerezte meg a második pozíciót az időmérőn, csúnyán beragadt az Olasz Nagydíj rajtjánál, és visszaesett a mezőny végére. A 28. körben majdnem Roberto Merhivel ütközött, aki hatalmas fékezéssel úszta meg a balesetet.

F1: álló rajtok a biztonsági autós szakaszok után 2015-ben?

Az autosport.com értesülése szerint a 2015-ös Formula–1-es világbajnokság során a biztonsági autós időszakokat követően nem az eddig megszokott repülő rajttal folytatódik a verseny, hanem álló helyzetből.

F1: Pérez belement Buttonba - bahreini videók

Ahogy azt várni lehetett, a pole pozícióból induló Nico Rosberget rögtön elkezdték ostromolni a vetélytársak. Az első rohamokat még túlélte, a rajt után is az első helyen fordult. Folyamatosan frissülő hírünkben megtekintheti a Bahreini Nagydíjon készült érdekes videókat.

Fulham-Norwich City 2012/13-as meccs előzetes

Mindenki vár valamit... Ez a címe a Tankcsapda tizedik stúdió albumának, de minket nem ez, hanem a szezon kezdés érdekel! A Fulham otthonába látogatunk!...

Kezdődik!

    Méghozzá a Paks ellen, itthon. Jobb ellenfél ellen nem is indulhatna a tavaszi idény, hiszen annak ellenére, hogy nem egy „lábremegtető”...

Egyre inkább úgy tűnik, már nem álom a budapesti Dakar-rajt

Az elmúlt két napban hazánkban tartózkodott a Dakar-ralit szervező Amaury Sport Organisation (A.S.O.) két vezetője, akik a sivatagi show budapesti rajtjáról tárgyaltak. Patrice Clerc elnök és Gilles Jourdan sportrendezvény igazgató korábban szándéknyilatkozatban jelezte, hogy 2010-től Budapest is otthont adhatna a Dakar-rali rajtjának, a kétnapos magyarországi látogatásán pedig megtekintette a helyszíneket és tárgyalt az illetékesekkel.