Férfi kézi: görögtűz, éneklés – a Kielce szurkolói kivonultak BL-győztes beállójuk lakásához

Koronavírus-járvány ide vagy oda, a Kielce férfi kézilabdacsapatának szurkolói megadták a módját Bajnokok Ligája-győztes beállójuk, a világ- és kétszeres Európa-bajnok Julen Aguinagalde elbúcsúztatásának. A lengyel szurkolók – ha már a csarnokban nem tudtak elköszönni tőle – kivonultak a spanyol játékos lakása elé, ahol közös énekléssel és pirotechnikai eszközöket égetve köszönték meg Aguinagalde klubért tett szolgálatait.

Kézilabda: Lengyelországban lezárták a bajnokságot

A Lengyel Kézilabda-szövetség befejezettnek nyilvánította az ország 2019–2020-as idényre kiírt kézilabdaversenyeit.

Férfi kézi: nem marad Veszprémben a lengyel kölcsönjátékos – sajtóhír

Nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró veszprémi kölcsönszerződését Pawel Paczkowski lengyel kézilabdázó, akit sajtóhírek szerint másik klubnak ad kölcsön a Kielce.

Férfi kézi: „Negyven lettem, felőlem a többiek 60 percet is védhetnének”

Kiváló második félidőt produkálva, hazai pályán 28–24-re legyőzte a Telekom Veszprém a PGE VIVE Kielcét  férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. A mérkőzés után a magyar csapat két kapusával, a mindössze kilenc gólt kapó Sterbik Árpáddal, és a tavaly még a lengyel együttesben védő Vladimir Cuparával beszélgetett az NSO Tv. 

Férfi kézi BL: a Veszprém otthon legyőzte a Kielcét

A Telekom Veszprém kézilabdacsapata 28–24-re legyőzte a Kielcét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában.

Második félidő? Feltámadás! A Veszprém legyőzte a Kielcét

Remek második félidei teljesítményének köszönhetően a Telekom Veszprém visszavágott a PGE VIVE Kielcének az idegenbeli vereségért a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

Férfi kézi BL: a címvédő otthon nem bírt a 2016-os győztessel

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Vardar Szkopje otthon 28–28-as döntetlent játszott a Kielcével.

Férfi kézi BL: kikapott a Veszprém a Kielce otthonában

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 6. fordulójában a lengyel Kielce hazai pályán 34–33-ra legyőzte a Telekom Veszprémet.

Férfi kézi BL: minimális veszprémi vereség a Kielce otthonában

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 6. fordulójában a lengyel Kielce hazai pályán 34–33-ra legyőzte a Telekom Veszprémet.

Férfi kézi BL: a Barcelona vette el a PSG veretlenségét

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 5. fordulójában a német Kiel idegenben 33–30-ra legyőzte a francia Montpellier-t, így hárompontos előnyre tett szert a 2018-as BL-győztessel szemben. Az A-csoportban a Barcelona legyőzte a PSG-t.

Férfi kézi BL: nagy verést kapott a Zagreb, meglepetés Portóban

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a PSG idegenben győzte le a norvég Elverumot, a Barcelona nagy verést mért a PPD Zagrebre, a Kielce idegenben kapott ki Portugáliában.

Férfi kézi BL: felemás meccset hozott a Vardar és a Kielce

Egy félidőt megnyert, egyet elveszített vasárnapi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén a Vardar Szkopje és a Kielce is, de mindkét csapat győzött. A macedónok a Portót, a lengyelek a Motor Zaporizzsjét verték.

Férfi kézilabda: a Barca bejelentette Cindric érkezését

A korábbi sajtóhíreknek megfelelően Luka Cindric elhagyja a lengyel Kielcét, és a Barca Lassa férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A 25 éves horvát válogatott irányító négyéves szerződést kötött a katalán klubbal.

Férfi kézi BL: a Barca a bronzéremmel vigasztalódhatott

A Barca szerezte meg a harmadik helyet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében, miután a bronzmeccsen öt góllal felülmúlta a lengyel Kielcét. A találkozón final fouros gólrekord született a 75 találattal, a korábbi csúcsot még 2013-ból a Hamburg és a Kiel elődöntője tartotta, ott 72-szer találtak be a csapatok.  

Férfi kézi BL: Nagy László üzent a sérülése után – kép

Mint megírtuk, a Veszprém története során negyedszer jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe, miután a kölni négyes döntő első elődöntőjén 33–30-ra legyőzte a Kielcét. A mérkőzésen megsérülő Nagy László a hivatalos Instagram-oldalán üzent a szurkolóknak.

Negyedszer BL-döntős a Veszprém kézilabdacsapata

A Telekom Veszprém 33–30-ra legyőzte a Kielcét, ezzel bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe – története során negyedszer. A kölni négyes döntő első mérkőzésén a magyar csapatban az első félidőben Sterbik Árpád remekelt – amíg meg nem sérült –, míg a szünet után Petar Nenadics vette a kezébe az irányítást. A fináléban a Barcelonát legyőző Vardar Szkopje lesz a Veszprém ellenfele.

Kézi BL: nagy ováció fogadta a Veszprémet; emlékmű a final fournak – videó

A szokásnak megfelelően a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőt megnyitóünnepség vezette fel, ahol a szurkolók üdvözölhették a trófeáért versengő csapatokat. A legnagyobb ovációt a Veszprém kapta, ami a jelen levő magyar szurkolók számát elnézve egyáltalán nem volt meglepő.

Férfi kézi BL: a sérültjeit is elvitte magával a Kielce Kölnbe

A hétvégén rendezik meg a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának négyes döntőjét hagyományosan Kölnben, s a résztvevők szép lassan már mind megérkeznek a helyszínre. A lengyel Kielce edzője, a korábbi magyar szövetségi kapitány, Talent Dujsebajev elárulta, a csapategység javítása érdekében különlegességgel is készültek.

Férfi kézi BL: már nem gondol a 2016-os döntőre a Kielce világbajnoka

A csapatok csütörtöki érkezésével és a pénteki médianappal lassan felpörögnek az események a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében. A hivatalos program előtt a Telekom Veszprém elődöntős ellenfele, a Kielce 36 éves világbajnok beállója, Julen Aguinagalde nyilatkozott nekünk. A 2013 óta a lengyeleket erősítő játékos is részese volt a 2016-os sikernek, de már egyáltalán nem foglalkozik azzal a meccsel, és hihetetlenül kemény összecsapásra számít a magyar csapat ellen.