A szezon túlélése új korszakot fog hozni!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.04.17. 10:04
Chris Hughton a nyáron több pénzt kaphat az átigazolásokra, mint eddigi elődei. Ehhez persze túl kell élnie az idei szezont. A 110 éves múltunkból...

Chris Hughton a nyáron több pénzt kaphat az átigazolásokra, mint eddigi elődei. Ehhez persze túl kell élnie az idei szezont.Chris Hughton a nyáron több pénzt kaphat az átigazolásokra, mint eddigi elődei. Ehhez persze túl kell élnie az idei szezont.

A 110 éves múltunkból kiindulva ez a 12-ik szezonunk a Premier Ligába.

A mai labdarúgásban a pénz kihagyhatatlan tényező.

A Norwich mostani televíziós árbevételei igen megugrottak a 2011-es Championship-hez meccsekhez képest tízszer többet kap a klub.

A labdarúgás inflációjának a Norwich City csapata továbbra is tagja.

David McNally, sosem bizonytalankodott, amikor a Norwich hosszútávú stratégiája lett megkérdőjelezve.

A klub jótevői nem férnek hozzá a milliós bankszámlákhoz, mert amit kitermelnek, azt újra befektetik.

A Norwich rajongóitól érthető, hogy követelik a látható előrelépéseket évről-évre.

A klub számlái karácsonykor rekordot jelentettek be, ez is mutatja a beáramlást a Premier Ligába. Ezt mutatja az éves bérleti számadatok is, hangsúlyozzák, hogy a lojalitás irányában mutatnak.

A Norwich City szándékai a januári átigazolási időszakban mutatkoztak meg, amikor is a nem túl anyagias klub bejelentkezett Gary Hooper és Ricky van Wolfswinkel-ért.

Hughton úrnak mostantól a bentmaradásra kell törekedni (bár eddig is ez volt a cél kitűzés) és amint ez sikerülni fog, úgy a klub bevételei is még jobban megnőlnek. Ennek köszönhetően lesz pénz a nyári "bevásárlásokra". Hughton több pénzt kap igazolásokra, mint eddigi elődei.

Azonban szívfájdító kilátás van.

Igaz, hogy volt egy klub rekordot jelentő veretlenségi szériánk, de a szezon elején és a mostani időszakban nem úgy jönnek az eredmények, ahogy kellene.

Csatáraink közül egyenlőre Holt villog és csak pár pontra vagyunk a kieséstől.

Ezt a küldetést komolyan kell venni, nem szabad úgy járnunk mint a Portsmouth, vagy pedig mind (jobbik esetben) a Leeds.

Vannak olyan nagy múltú klubok akiknél 1-2 rossz lépés bekövetkezett és most a Championship-be sínylődnek.

Ilyen például a Bolton, akik növelni akartak versenyképességüket, de végül az építkezés rosszul sült el. De megemlíthetjük még a Leicester-t, a Middlesbrough-ot, a Nottingham Forest-et vagy a Birmingham csapatát.

Hughton nagyon jól tudja, hogy a pénzügyi költségei milyenek a klubnak, a rövidtávú és a hosszútávú célokra mennyit lehet mozgósítani.

Hughton és az ő edzői stábja eddig alakítottak pár dolgot a keretet illetően. Azonban a mutatott játék után azt lehet levonni, hogy a védekezésen még finomítani kell és a gólra törőbb játék is elkel.

A jövőt nehéz megjósolni, de vannak klubok akiknek kevesebb esélye maradt a bent maradásra.

Egy biztos, amennyiben a klubnak sikerül bent maradni, Hughton-éknak gazdag jövőjük lehet, persze ehhez eredmények is kellenek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik