NFL: a bajnok és a 49ers sztárja sem játszhat már a szezonban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.12. 12:26
Elképesztően peches 48 órát tudhatnak maguk mögött a Nemzeti főcsoport Nyugati divíziójának csapatai.

Mint arról már beszámoltunk, a listavezető Arizona Cardinals irányítója, Carson Palmer egy nappal az új szerződése megkötése után szenvedett súlyos térdsérülést, azóta pedig az is kiderült, hogy a címvédő Seattle Seahawks kiváló védőfalembere, Brandon Mebane és a San Francisco 49ers sztárja, Patrick Willis sem léphet már pályára ebben az idényben.

A St. Louis Ramsnél már a szezon előtt kidőlt az irányító Sam Bradford, október végén pedig a liga egyik legjobb támadófalembere, Jake Long is, így elmondható, hogy ezt a divíziót sem kímélik a súlyos sérülések.Mint arról már beszámoltunk, a listavezető Arizona Cardinals irányítója, Carson Palmer egy nappal az új szerződése megkötése után szenvedett súlyos térdsérülést, azóta pedig az is kiderült, hogy a címvédő Seattle Seahawks kiváló védőfalembere, Brandon Mebane és a San Francisco 49ers sztárja, Patrick Willis sem léphet már pályára ebben az idényben.

A St. Louis Ramsnél már a szezon előtt kidőlt az irányító Sam Bradford, október végén pedig a liga egyik legjobb támadófalembere, Jake Long is, így elmondható, hogy ezt a divíziót sem kímélik a súlyos sérülések.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik