Átigazolási Szarkavará(z)s

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2013.06.01. 15:06
Címkék
Angol lapok olyan istentől elrugaszkodott dolgokat vélnek tudni, hogy a Newcastle csapata 10 millió fontot lenne kész fizetni Will Hughesért, a Derby...

Angol lapok olyan istentől elrugaszkodott dolgokat vélnek tudni, hogy a Newcastle csapata 10 millió fontot lenne kész fizetni Will Hughesért, a Derby County 18 éves 'csoda' középpályásáért. A fiatal játékos nem ismeretlen a nagyobb klubok számára sem, hiszen figyelte őt az Arsenal, a két manchesteri csapat, a Liverpool és a Tottenham is. Ha belegondolunk, hogy Papiss Demba Cissé 9 millió fontért jött hozzánk, akkor nagyon kíváncsi volnék, hogy mekkora tehetség lehet a srác. A megállapodásra azért is van nagy esély, mert a Newcastle nem azonnal akarja magáénak a srácot, hanem ott hagyná még egy évig kölcsönben a transzfer megkötése után, ami nagyon tetszik a Derby vezetőségének és menedzserének is. A srác tehetségét az is alátámasztja, hogy 18 évesen az angol U-21-es keret stabil tagja. Kíváncsian várom, hogy ebből a lufiból lesz-e valami, de ha megnézzük a képen szereplő srácot, akkor semmi jót nem tudok róla mondani.Angol lapok olyan istentől elrugaszkodott dolgokat vélnek tudni, hogy a Newcastle csapata 10 millió fontot lenne kész fizetni Will Hughesért, a Derby County 18 éves 'csoda' középpályásáért. A fiatal játékos nem ismeretlen a nagyobb klubok számára sem, hiszen figyelte őt az Arsenal, a két manchesteri csapat, a Liverpool és a Tottenham is. Ha belegondolunk, hogy Papiss Demba Cissé 9 millió fontért jött hozzánk, akkor nagyon kíváncsi volnék, hogy mekkora tehetség lehet a srác. A megállapodásra azért is van nagy esély, mert a Newcastle nem azonnal akarja magáénak a srácot, hanem ott hagyná még egy évig kölcsönben a transzfer megkötése után, ami nagyon tetszik a Derby vezetőségének és menedzserének is. A srác tehetségét az is alátámasztja, hogy 18 évesen az angol U-21-es keret stabil tagja. Kíváncsian várom, hogy ebből a lufiból lesz-e valami, de ha megnézzük a képen szereplő srácot, akkor semmi jót nem tudok róla mondani.

Fraser Forster a Celtic jelenlegi kapusa sokunk számára nem ismeretlen, hiszen tőlünk ment először kölcsönbe a skót csapatba, majd némi zsebpénz ellenében végleg oda is adtuk a felföldieknek a tehetséges kapusunkat. Jelenleg úgy néz ki, hogy a Sunderlandből távozó Mignolet helyére Forster az első számú helyettes. Nagyon nem örülök ennek a tendenciának ami elkezdődött, azaz a Newcastle szurkoló, vagy nálunk játszó tehetséges játékosok sorra mennek a legnagyobb riválisunkhoz a Fekete Macskákhoz. Én Adam Jonhsont és Forstert is szívesen látnám a keretben, bár tudjuk, hogy Ashley (drága) elnökünk nem szereti az angol játékosokat, mert azok túl sokat keresnek. Sajnos így soha nem lesz egy jó Geordikkal teletűzdelt csapatunk, akik tudják, hogy mit jelent a klubhűség, így csak zsoldos hadseregünk lesz, ami ki tudja, hogy mire lesz elég.

Rettenetes hír ütötte fel a fejét, amit alapjába véve sem tudok igaznak hinni, de a a Szarkavará(z)s rovatba tökéletesen belefér egy-egy ilyen hír is. Az AC Milánnál kijelentették, hogy nem szeretnének élni Bojan 'Faláb' Krkic kivásárlási klauzulájában foglalt opcióval, mi szerint 12,5 millió euró ellenében végleg a milánói piros-feketékhez igazolhatna a spanyol csatár. Így valószínűleg visszatér Barcelónába. A hihetetlen rész most kezdődik, hiszen angol pletyka lapok tudni vélik, hogy a Newcastle és a Liverpool is nagyon meg szeretné szerezni a katalán válogatott csatárát. A 22 éves csatárban nagy potenciált látnak, és fiatal kora miatt nagy jövőt jósolnak neki. Ami még hihetetlenebbé teszi a hírt, hogy ugyan ez az angol pletyka lap a végére még oda írta, hogy az Arsenal és a Tottenham is figyeli a támadót és lehet hogy beszállnak a megszerzéséért folytatott harcba.

A Newcastle vezetése azt mondta az orosz kérőknek, hogy Papiss ára 25 millió font. Ha azt megadják, akkor vihetik a szenegáli csatárt. Ez az ár nem rossz az előző szezonban csak vergődő csatárért, de ne feledjük, hogy az első fél szezonban viszont óriási szerepet vállalt abban, hogy oda tudtunk érni a tabella első felébe. Én személy szerint nem örülnék, ha elmenne Papiss, főleg azért nem, mert ismerve a Newcastle átigazolási stratégiáját, ebből a pénzből veszünk két huszonéves zsákbamacska csatárt, a többi pénzt pedig betesszük a kasszába és örülünk, hogy mi vagyunk a világ 20. leggazdagabb klubja. Nekem ez kicsit Dagobert bácsis sztori, aki úszkál a pénzben, de semmire nem költ, tehát éppen a lényegét veszíti el a történet.

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik