Húúúhaaa Gyenge!!!!!!!

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2013.01.19. 21:01
Címkék
Sajnos ha Ashley nem rúgja ki a menedzserünket, akkor azzal aláírja saját szegénységi bizonyítványát arról, hogy minden szempontból rossz vezető....

Sajnos ha Ashley nem rúgja ki a menedzserünket, akkor azzal aláírja saját szegénységi bizonyítványát arról, hogy minden szempontból rossz vezető. Eddig csak azzal verte ki a biztosítékot, hogy csak fiatal játékost vett, azaz néha inkább eladott és elzavart.... Folytatva azzal, hogy mindenkit eladott akiért többet kínáltak a megvásárolt összeg duplájáért, befejezve azzal, hogy 6 éves szerződést kínált egy menedzsernek. Rosszabbnál rosszabb döntéseket hozott és ezen döntésekkel egy bajnokok ligájára alkalmas csapatból csinált egy kieső jelöltet. Minden döntés Ashley kezében van, így sajnos ő az akire biztosan vissza lehet vezetni a rossz döntéseket.Sajnos ha Ashley nem rúgja ki a menedzserünket, akkor azzal aláírja saját szegénységi bizonyítványát arról, hogy minden szempontból rossz vezető. Eddig csak azzal verte ki a biztosítékot, hogy csak fiatal játékost vett, azaz néha inkább eladott és elzavart.... Folytatva azzal, hogy mindenkit eladott akiért többet kínáltak a megvásárolt összeg duplájáért, befejezve azzal, hogy 6 éves szerződést kínált egy menedzsernek. Rosszabbnál rosszabb döntéseket hozott és ezen döntésekkel egy bajnokok ligájára alkalmas csapatból csinált egy kieső jelöltet. Minden döntés Ashley kezében van, így sajnos ő az akire biztosan vissza lehet vezetni a rossz döntéseket.

Ashley eladta a St James' Park nevet, ami egy igazi fogalom az angol futballban, legalább akkora, mint nekünk a 6:3. Kirúgta azt a menedzsert, aki veretlenül feljuttatta a csapatunkat a másodosztályból. Majd olyan játékosokat adott el, akik húzó emberek voltak a csapatunkban. Aztán kitalálta, hogy el akarja adni a klubot és ennek érdekében mindent megtett, hogy anyagilag jó helyzetben legyen, de ez a jó helyzet csupán arra jó, hogy takarózhassanak vele a rossz szereplés a rossz döntések által okozta felelősségre vonás elől.

Több volt játékos mondta, hogy nem lepődne meg, ha bizonyos nagy nevű játékosok ide nem igazolásának hátterében Ashley vagy Llambias önfejűsége, makacssága, hozzá nem értése vagy szakmai analfabetizmusa állna. Ezen emberek a futball legalját képviselik. Ezt nem csak a sokat szapult Joey Barton, de Kevin Nolan, a mindig szerény és úriember Hughton is alátámaszthatja. Anglia 20 leggazdagabb embere között számon tartott Mike Ashley sajnos úgy vezeti a csapatot, mintha egy ruha bolt lenne, ahol azért vesz játékost (terméket), hogy azt azonnal tovább adja, ha valaki megadja az általa elképzelt árat. Nem gondol arra, hogy a jó játékos jól játszik, jól teljesít és ezzel meg lehet alapozni egy jó csapatot.

Sajnos menedzserünk tökéletes játszópartnere Ashley-nek, mivel betartja a szabályait és nem szól vissza neki, sőt úgy nyilatkozik, hogy az neki tessék. Nem csak a Premier League-ben, de minden más bajnokságban is régen fenékbe billentették volna azt a menedzsert, aki az utolsó 14 meccsén csupán két győzelemre volt képes. Főleg akkor ha az a bizonyos csapat az előző bajnokságban olyan ellenfeleket előzött meg, mint a Bajnokok Ligája győztes Chelsea.

Elkezdhetünk igazolni most játékosokat, a vezetőség akkor sem lesz kompetens és profi. Sajnos a fejétől bűzlik a hal, és így nem lepődnék meg, ha a kinti szurkolók rendeznének valami igazán merész megmozdulást, esetleg tüntetést arra vonatkozóan, hogy valamelyik majom a háromból (Ashley, Llambias, Pradew) távozzon a csapattól. Ha ezektől nem tudjuk magunkat megtisztítani, akkor sajnos végveszélybe kerülünk.

Játékosok osztályzatai következnek:

Az egész csapat: SZAR!

Pardew: egy utolsó hulladék.

Cabaye nagyszerűen játszott!

Elnézést, de azt hiszem, hogy nekem is lehet véleményt nyilvánítani, és a mutatott játék és eredmény ezt hozza ki belőlem.

Talán kollégáim vesznek magukon annyi erőt, hogy jól is írjanak.

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik