BVB: Egyetlen klubért hagynám ott a Dortmundot – Aubameyang

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.25. 13:04
Pierre-Emerick Aubameyang, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund gólgyárosa az átigazolásával kapcsolatos pletykákról beszélt.

A 27 éves támadó a 2015–2016-os szezonban 49 mérkőzésen összesen 39-szer volt eredményes, emellett kilenc gólpasszt osztott ki. Nagyszerű teljesítményével felkeltette a világ legnagyobb klubjainak figyelmét – mint a Real Madrid, az Arsenal, a Manchester United, a PSG vagy a Manchester City.

Aubameyang a német ZDF televíziós csatorna egyik műsorában elárulta, egyetlen klub van, amelyért elhagyná a Dortmundot.

„Az egyetlen csapat, amelyért elhagynám a BVB-t, a Real Madrid – szögezte le a csatár. – De nem most. Egyszer szeretnék a Realban játszani, ez az egyik célom, ami a karrierem illeti, de jelenleg minden nagyszerű, jól érzem magam Németországban.”

Aubameyang blancókhoz való kötődése egyáltalán nem új keletű.

„Két évvel ezelőtt, mielőtt a nagyapám meghalt, megígértem neki, hogy egy napon a Real Madridban játszom. Ávilában élt, ami nem messze található Madridtól. Nagy rajongója volt a királyiaknak! Tudom, hogy nem könnyű, de ez olyasvalami, amit szem előtt kell tartanom” – árulta el még februárban a játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik