Bayern: ő az egyetlen, akinek nem parancsol Guardiola

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.15. 11:35
Pep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2015–2016-os szezonjának rajtja előtt lefektette a játékszabályokat futballistái előtt – számolt be róla a müncheni öltöző rezzenéseiről jól értesült Bild.

A müncheniek katalán mesterén nagy a nyomás, hiszen a Bajnokok Ligájában két csalódást jelentő szezont követően bizonyítania kell, „hazai pályán” pedig történelmi idényre készül. Az ő irányításával lehet a Bayern sorozatban negyedszer is német bajnok. Három címvédésre korábban még nem volt példa a Bundesligában. , „hazai pályán” pedig történelmi idényre készül. Az ő irányításával lehet a Bayern sorozatban negyedszer is német bajnok. Három címvédésre korábban még nem volt példa a Bundesligában.

A Bildtől átvett idézet arról árulkodik, hogy a Guardiola vasököllel irányítva próbálja véghezvinni céljait.

A Hamburg ellen péntek este 5–0-ra megnyert bajnoki mérkőzés előtt néhány nappal a mester ezt mondta játékosainak:

„Ebben az évben mindenki pontosan azt csinálja, amit én mondok neki. Én mondom, hogy mi fog történni, ti pedig követtek engem. A világon egyetlen játékos van, akinek nem kell rám hallgatnia. Ő Lionel Messi” – mondta Guardiola a Bayern München játékosainak.

(Fotó Action Images)
(Fotó Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik