Bundesliga: Schäfer András = futballisten – írja Twitteren az Union Berlin

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.05. 09:50
null
A magyar válogatott középpályás első bejegyzése (Fotó: <a href="https://twitter.com/fcunion/status/1610909996841148418" target="_blank">Twitter</a>)
Sérüléséből lábadozva Twitter-adminnak állt Schäfer András. Az Union Berlin és a magyar válogatott középpályása klubcsapata fiókjának irányítását vette át és egy napig ő kezeli az oldalon megjelenő tartalmakat.

 

„Schäfer András, futballisten” – így kezdte meg pályafutását közösségi média adminként a magyar válogatott középpályása. Schäfer klubcsapatának, az Union Berlin platformjainak a kezelését veszi át egy napig.

A történet ott kezdődött, hogy a játékos még novemberben, a belga Royale Union Saint-Gilloise elleni Európa-liga-csoportmérkőzésen megsérült, fáradásos sajkacsonttörést szenvedett és műteni is kellett.

Akkor úgy fogalmazott, hamarosan visszatér, a szurkolók ne aggódjanak. Az Union Twitter-oldala egy vicces képpel válaszolt az üzenetre, amihez azt írták: „Harcos”.

„Most van egy kis szabadidőm, szóljatok, ha kell egy vicces admin” – írta erre Schäfer, aki szerdán már arról posztolt, hogy csapata tényleg szólt neki ezzel kapcsolatban, csütörtök reggel pedig már meg is kezdte a munkát.

A 22-szeres válogatott középpályás úgy tervezi, legalább a kispadon már ott lehet január 21-én a Hoffenheim elleni bajnoki meccsen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik