Képek: mankóval az oltár előtt a Bayern München klasszisa

Vágólapra másolva!
2017.06.13. 10:08
A helyszín a dél-olaszországi, pugliai kisváros, Monopoli, ahol Manuel Neuer, a Bayern München kapusa és kedvese, Nina Weiss a polgári esküvője után három héttel egy templomban is kimondta a boldogító igent.

A gyönyörű ceremóniát csak egyvalami zavarta meg, ám az sem látványosan: a német válogatott klasszis futballistája egy kép kivételével végig a mankójára támaszkodott újdonsült felesége mellett.

A Bajnokok Ligájában a Real Madridtól elszenvedett 4–2-es vereség óta – amelyen a kapus bal lábközépcsonttörést szenvedett – ugyanis csak segítséggel tud járni.

A bajor együttes reméli, hogy a következő szezon augusztus 8-i kezdete előtt két-három héttel már edzésbe állhat, addig azonban még kénytelen lesz Ninára támaszkodni.

 



 

 

¡Se casó #Neuer! El arquero del #Bayern dio el sí junto a su pareja, #NinaWeiss. Por su lesión, tuvo que ir hacia el altar ¡en muletas!

5,725 Likes, 47 Comments - SportsCenter ESPN (@scespn) on Instagram: "¡Se casó #Neuer! El arquero del #Bayern dio el sí junto a su pareja, #NinaWeiss. Por su lesión,..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik