Bayern München: „Klopp végre szabad! Guardiola úgyis lelép…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.04. 22:19
Giovane Élber, a stoplist 2006-ban szögre akasztó brazil futballista szerint korábbi együttesének, a Bayern Münchennek le kell csapnia az állás nélkül maradó Jürgen Kloppra, amilyen hamar csak lehet.

„Tartok egy kis szünetet. Hét intenzív és érzelmekkel teli év van mögöttem, ésszerűnek tartom, hogy csak azután vállalok munkát, ha már képes voltam ezeket feldolgozni és ismét friss leszek, tele motivációval” – mondta Jürgen Klopp, aki könnyes szemmel intett búcsút Dortmundnak.mondta Jürgen Klopp, aki könnyes szemmel intett búcsút Dortmundnak.

Bár a több európai csapattal is összeboronált német mester egyelőre nem gondolkodik a munkavállaláson, Giovane Élber, a Bayern korábbi játékosa szerint a bajorok máris tárt karokkal fogadnák a gumiarcú mestert.

„Nem értem, min gondolkodik a Bayern München vezetősége. Jürgen Klopp végre szabad, le kell csapni rá, amilyen hamar lehet! Nagyszerű edző és remek ember, tökéletes lenne a kispadra. Pep Guardiola az idény végén úgyis lelép… Biztos vagyok benne, hogy legkésőbb 2016-ban Klopp lesz a Bayern mestere” – mondta az Audi Star Talknak Élber.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik