Schalke: Szalai csapata óriási belga tehetséggel szemez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.13. 07:05
A belga és a német sajtóban is szárnyra kapott a hír, miszerint a Schalke labdarúgócsapata tanulmányozza az egyik legnagyobb belga tehetségnek tartott Maxime Lestienne (FC Bruges) szerződtetésének lehetőségét.

A 21 éves Maxime Lestienne szélsőt játszik, már 16 évesen bemutatkozott a belga élvonalban, és az elmúlt három idényben – miközben sorra bemutatkozott a belga korosztályos válogatottakban – 27 bajnoki góllal segítette jelenlegi klubját, az FC Bruges-t.

Lestienne piaci értékét kilencmillió euróra becsülik, azaz a Schalke számára – amely állítólag hónapok óta élénken figyeli a fejlődését – pillanatnyilag méregdrága vétel lenne (az idén nyáron Szalai Ádámra adta ki a legtöbbet a királykék klub, nyolcmillió eurót).

Német források szerint kicsi a valószínűsége az ügylet idei létrejöttének, az pedig szinte biztos, hogy addig nem történik lényeges lépés az ügyben, ameddig nem válik biztossá a Schalke BL-főtáblás szereplése. Mint ismert, a német csapat a selejtező utolsó körében az ukrán Metaliszt Harkivval csatázik majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik