Ribéry megerősítette távozási szándékát

Vágólapra másolva!
2010.02.08. 20:42
null
Franck Ribéry (középen) szerint a Bayern München nem tartozik Európa legerősebb csapatai közé (fotó: Action Images - archív)
Az RTL rádiónak adott hétfői nyilatkozatában Franck Ribéry megerősítette, hogy a nyáron minden bizonnyal otthagyja Münchent.

 

A francia játékmester távozása már a szezon kezdete óta terítéken van, és a hírek szerint Európa több nagycsapata is szívesen látná soraiban.

A 26 éves Ribéry jelenleg a Bayern München játékosa, de nyilatkozatában nem értékelte túl a bajorokat: szerinte a német együttes nem ér fel a Barcelona, a Real Madrid, a Manchester United vagy a Chelsea játékerejéhez, és ha bármelyikkel összekerül, akkor biztosan elvérzik.

A most folyó szezonban mindössze kilenc bajnoki meccsen szerephez jutó futballista kételkedik abban, hogy a következő pontvadászatban is a Bayernt erősítené, legszívesebben Angliában vagy Spanyolországban folytatná pályafutását.

"Trófeákat akarok nyerni. Nem vagyok már húsz éves, közelebb vagyok a pályafutásom végéhez, mint az elejéhez." - nyilatkozta a futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik