Dárdai Pál a Bayern elleni rangadón térhet vissza műtétje után

Vágólapra másolva!
2009.02.10. 17:48
Egy hónap után a Bayern München elleni Bundesliga-rangadón térhet vissza Dárdai Pál, a Hertha BSC rutinos magyar középpályása, miután kedden először edzhetett társaival műtétje után. A középpályást porcsérüléssel kellett megműteni januárban egy potsdami kórházban. Az előzetes várakozásoknak megfelelően Dárdai jobb térde egy hónap alatt rendbe jött, így vállalhatja a játékot a bajorok elleni mérkőzésen.
Dárdai bevetésre kész porcműtétje után
Fotó: Imago (archív)
Dárdai bevetésre kész porcműtétje után
Dárdai bevetésre kész porcműtétje után
Fotó: Imago (archív)
Dárdai bevetésre kész porcműtétje után

Ahogy az orvosok megjósolták: négyhetes kihagyás után visszatérhet a pályára Dárdai Pál, a Hertha magyar középpályása, és egyből rangadóra készülhet: a Bundesliga 3. helyén álló berliniek ugyanis az egy ponttal előttük álló Bayern Münchent fogadják a 20. fordulóban.

A kiváló magyar középpályást pénteken porcsérüléssel műtötték meg egy potsdami kórházban. A 33 éves futballista jobb térdét ugyancsak porcprobléma miatt 17 éves korában műtötték először.

Lucien Favre-nak, a Hertha svájci trénerének nagy szüksége van a magyar középpályásra, a berliniek kerete ugyanis alaposan megfogyatkozott sérülések miatt.

Arne Friedrich, Marko Pantelic, Christian Fiedler, Gojko Kacsar, Fabian Lustenberger, Sofian Chahed, Lennart Hartmann és Lukasz Piszczek is a harcképtelenek listáját gyarapítja, a brazil Cicero pedig eltiltott, így ha a magyar középpályás teljesen rendben lesz a hét végén, akár a kezdőcsapatba is bekerülhet.

A Hertha szombaton 15.30-kor fogadja a „bőrnadrágosokat” a berlini Olimpiai Stadionban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik