Német hírügynökségi jelentések szerint Franck Ribéry a Bayerné

Vágólapra másolva!
2007.05.25. 15:12
A német Sport Információs Szolgálat (SID) értesülései szerint Frank Ribéry is a Bayern Münchenhez szerződött. A hírügynökség szerint a Marseille játékosa 15 millió euró ellenében cserélt klubot. A németek nem kommentálták az ügyet.
Franck Ribéry ezüstérmet szerzett a 2006-os vb-n
Franck Ribéry ezüstérmet szerzett a 2006-os vb-n
Franck Ribéry ezüstérmet szerzett a 2006-os vb-n
Franck Ribéry ezüstérmet szerzett a 2006-os vb-n
Mint arról korábban írtunk, Marcell Jansen személyében (Schlaudraff, Hamit Altintop és Sosa után) a negyedik új játékost igazolta le a következő szezonra a Bayern München csapata. Német hírügynökségi jelentések szerint megvan az ötödik is…

Franck Ribéryt ugyan már korábban is többször hírbe hozták a bajorokkal, a közvélemény mégis úgy vélte: ha elhagyja a Marseille-t, akkor Spanyolország vagy Anglia lesz a következő állomás.

A Bajnokok Ligájáról lecsúszó Bayern München azonban – legalábbis a Sport Információs Szolgálat, a SID szerint – mégis megszerezte a tavalyi világbajnokságon a francia válogatottal ezüstérmet szerzett középpályást. Ribéry átigazolási díját 15 millió euróra taksálta a SID.

Bár a klubnál nem akarták kommentálni az átigazolás tényét, legalábbis Markus Hörwick sajtófőnök nem erősítette meg az értesüléseket.

A Bayernnél Arjen Robben, Luca Toni és Zé Roberto is a lehetséges erősítések között szerepel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik