Hargreaves rövidesen játékra jelentkezik

Vágólapra másolva!
2007.01.17. 12:19
Owen Hargreaves hétfő óta részt vesz a Bayern München labdarúgócsapatának edzésein, s egy-két hét múlva már pályára is léphet, igaz egyelőre csak egy félidőt „vállalna”. Az angol válogatott középpályás tavaly szeptemberben szenvedett lábtörést, utoljára az Arminia Bielefeld elleni bajnokin szerepelt.
Owen Hargreaves hamarosan már pályára léphet
Owen Hargreaves hamarosan már pályára léphet
Owen Hargreaves hamarosan már pályára léphet
Owen Hargreaves hamarosan már pályára léphet

„Napról-napra fokozom az edzésadagot, egyre erősebbnek érzem magam. Még egy-két hét, s játékra jelentkezem” – mondta Hargreaves a BBC-nek.

Életkép az edzésről
Életkép az edzésről
A Manchester Uniteddel „kacérkodó” középpályás felépülése egyébként a vártnál sokkal hosszabb ideig tartott, eleinte még „csak” hat hetes kényszerszünetet jósoltak az orvosok, ebből végül négy hónap lett. Most már együtt készül társaival a január 26-án újrainduló Bundesligára, s egyelőre maga sem tudja, hogy melyik bajnokin léphet ismét pályára.

„Nem tűztem ki időpontot, most az a legfontosabb, hogy folyamatosan együtt készülhetek társaimmal. Arra is figyelnem kell, hogy ne kapjak komolyabb rúgást, s azt sem titkolom, hogy egy kis időnek el kell telnie, hogy felvegyem a játék ritmusát. Jó érzéssel tölt el, hogy ismét edzhetek, s futballcsukát húzhatok, s örülök annak, hogy négy hónap ismét együtt lehetek társaimmal. Nagyban különbözik az önálló és a csapattal elvégzett edzések hangulata” – tette hozzá a kiváló labdarúgó.

A BBC természetesen nem mulasztotta a Manchester Unitedet érintő kérdést, de Owen Hargreaves ezúttal nem tért ki a témára, „csak” saját egészségével foglalkozik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik