Hargreavest sem sajnálnák Robbenért

Vágólapra másolva!
2007.01.12. 12:45
A Bayern München szívesen látná keretében a Chelsea-ben futballozó Arjen Robbent, érte még a Manchester United által régóta csábított Owen Hargreavesről is lemondana. A bajorok vezetőedzője, Felix Magath nem titkolja, kiváló labdarúgónak tartja a holland szélsőt, aki jelentős erősítést jelentene. A Bild szerint az angol játékos része lennek a londoniakkal kötendő üzletnek.

„Robben nagyon jó játékos. Ballábbal és jobbal is képes a gólszerzésre” – mondta a tréner a Bild című napilapnak.

A Bayern érdeklődése némileg meglepő, az pedig még inkább, hogy Hargreaves neve is felmerült az „ügyletben”. Az angol válogatott középpályását már a nyáron elvitte volna a Manchester United, most is folyamatos az érdeklődés, de egyelőre eredménytelenül. A Bild hírmagyarázata szerint a bajor klub vezetőit nagyon bosszantja a Vörös Ördögök folyamatos kísérlete, s „bosszúból” adnák a középpályást a londoni Kékeknek.

Az angol Daily Star című napilap szerint a Bayern 15 millió fontnak megfelelő összeget sem sajnálna Robbenért, igaz az újság szerint Hargreaves nem menne Londonba, hanem megvalósulhatna nagy álma, s végre Sir Alex Ferguson együtteséhez szerződhetne.

A Chelsea az elmúlt években már több labdarúgót szerződtetett a Manchester United orra elől: Arjen Robben, Michael Essien, Michael Ballack és John Obi Mikel nevét is összefüggésbe hozták a Premiership jelenlegi listavezetőjével, de mindannyiszor a fővárosi klub lett az átigazolási „párharc” győztese.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik