Hargreaves: az ár elriaszthatja az MU-t

Vágólapra másolva!
2007.01.09. 10:50
Owen Hargreaves attól tart, hogy a Bayern München által megszabott 25 millió fontos vételár elriasztja a Manchester Unitedet, amely egyelőre „csak” 15 milliót ajánlana. Az angol válogatott labdarúgó kételkedik abban, hogy reális lenne a bajorok által kért összeg.
Owen Hargreaves Angliában akar futballozni, de most a Bayernnel készül
Owen Hargreaves Angliában akar futballozni, de most a Bayernnel készül
Owen Hargreaves Angliában akar futballozni, de most a Bayernnel készül
Owen Hargreaves Angliában akar futballozni, de most a Bayernnel készül

„Óriási pénzről beszélnek velem kapcsolatban. Hogy ez reális lenne? Nem tudom, mindenesetre időnként őrült a futball világa, s előfordul, hogy képtelen összegek kerülnek kifizetésre” – mondta a bajor klub középpályása, aki jelenleg a dubai edzőtáborban készül a tavaszi szezonra, miután felépült az idény elején elszenvedett lábtöréséből.

A Hargreaves-saga a nyáron kezdődött, amikor a Manchester United bejelentkezett a játékosért, s úgy tűnt, hogy a próbálkozás eredményes lesz. A Bayern ugyanis augusztus közepén elfogadta az angolok ajánlatát, de néhány nap elteltével visszakozott, s most sem kívánja eladni a védekező középpályást.

„Most nem is akarok igazán foglalkozni az üggyel, inkább a futballra összpontosítok. Keményen kell dolgoznom, hiszen jól akarok játszani” – jegyezte meg Hargreaves, aki csak remélni tudja, hogy a Manchester United nem hátrál meg a 25 millió fontos vételár miatt.

Uli Hoeness, a Bayern München menedzsere immár sokadszor szögezte le, hogy a klub tavasszal is számít a játékosra.

„Most úgy tűnik, hogy Hargreaves marad. Leginkább az elnökség dönt arról, hogy eladjuk-e, de az egyértelmű, nem szeretnénk őt elveszíteni. Nem vagyunk bank, mi a legjobbjainkkal szeretnénk sikert elérni. Owen nagyon ügyes védekező játékos, kevés hozzá hasonló képességű futballistát ismerek ezen a poszton. Őrültség lenne, ha most eladnánk, mert Owen pótolhatatlan futballista. Senki sem tudja, hogy mennyibe kerülne az esetleges pótlása” – jelentette ki Hoeness.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik