Videó: Eto'o álomszerű passzal fokozta a drámát a 93. percben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.22. 21:07
Elképesztő mérkőzést játszott egymással a hétvégén a Galatasaray és az Antalyaspor a török labdarúgó-bajnokság (Süper Lig) 12. fordulójában.

A 3–3-as döntetlennel végződő mérkőzésen a Galatasaray háromszor szerzett vezetést, de a vendégek háromszor egyenlítettek. A magyar futballszurkolóknak ismerősen csengő Selcuk Inan a 91. percben 3–2-re változtatta az állást, de a 93. percben erre is volt válasza az újonc csapatnak. 3–3-as döntetlennel végződő mérkőzésen a Galatasaray háromszor szerzett vezetést, de a vendégek háromszor egyenlítettek. A magyar futballszurkolóknak ismerősen csengő Selcuk Inan a 91. percben 3–2-re változtatta az állást, de a 93. percben erre is volt válasza az újonc csapatnak.

De még milyen válasza! A korábban büntetőből eredményes Samuel Eto'o fantasztikus gólpasszal készítette elő a végeredményt beállító Mbilla Etame találatát.

Az Antalyaspor jelenleg 10. helyén áll, egy ponttal megelőzve Dzsudzsák Balázs csapatát, a hétvégén vereséget szenvedő Bursasport. Az edzőjét a héten menesztő Galatasaray 22 ponttal a harmadik, hét ponttal van lemaradva az éllovas Besiktastól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik