Lőw Zsolt Pietsch Tibornak elmondta, hogy mostantól az RB Leipzig és a PSG tárgyalásain múlik a jövője. Magyarul: eldöntötte, hogy Thomas Tuchel jobbkezeként a párizsi gigaklub stábjában képzeli el pályafutása folytatást. Hogy erre mekkora az esély, az kiderül az interjúból.

Georges Leekens Dárdai Pál szavairól, a válogatottnál uralkodó hangulatról és a négy tavaszi meccsről is mesélt Borbola Bencének. A belga kapitány azt is tudja, hogy a siker mindent megjavít a pályán kívül is. Illetve megjavítana...

Neymar immár harmadik a brazilok örök-góllövőlistáján. Vb-felvezetésünkben a hatodik trófeájukért harcoló szambafiúk és legnagyobb sztárjuk esélyeit járta körbe Kamler János.

Cseh László annyira szeret úszni, hogy nem is kérdés, folytatja. A 15. Európa-bajnoki cím is motiválja, Gyurta Dánielt megérti, hogy visszavonult, de Hosszú Katinkát is, hogy nem...

A Roland Garros legjeit szedte csokorba Klein Ron. A vasárnap záruló Grand Slam-tornán minden napra jutott egy jó sztori az elmaradó Serena–Sarapova meccstől a sértett Djokovicson át a kisfiával ünneplő Mahut-ig.

Ha pedig kedd, akkor Tenisz melléklet 4 oldalon.