Női foci: fordulat, Marozsán hosszabbít a Lyonnal – sajtóhír

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.06.22. 07:52
null
Marozsán Dzsenifer a hírek szerint mégis marad a Lyonnál (Fotó: AFP)
Francia sajtóértesülések szerint Marozsán Dzsenifer hamarosan szerződést hosszabbít az Olympique Lyon labdarúgócsapatával.

 

Mint néhány hete megírtuk, a női labdarúgás átigazolásaival foglalkozó Womens Transfer News Twitter-oldal a francia RMC Sportra hivatkozva arról számolt be, hogy a Manchester City ajánlatot tett a Lyonnak Marozsán Dzseniferért, de szó volt arról is, hogy a 28 éves magyar származású német olimpiai bajnok az amerikai Utah Royals FC-hez szerződhet.

Az elmúlt napokban a L’Équipe mellett több francia portál is arról cikkezett, hogy a koronavírus-járvány miatt megváltozott a helyzet – állítólag Marozsán mellett csapattársa, Sarah Bouhaddi is közel állt hozzá, hogy az Egyesült Államokba igazoljon, ám a friss fejlemények szerint hamarosan mindkét sztár meghosszabbítja a szerződését a Lyonnal.

A L’Équipe hozzáteszi: a két játékos hosszú távra fogja elkötelezni magát a csapatához. Jean-Michel Aulas, a klub elnöke korábban elmondta, személyes ügynek tekinti Marozsánék hosszabbítását, s mindent megtesz majd, hogy két kulcsemberével új megállapodást kössön.

Marozsán 2016-ban BL-győztesként érkezett a Frankfurttól az OL-hez, amelyben azóta még három Bajnokok Ligáját nyert, három bajnoki arany és két kupagyőzelem jött össze neki.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik