Lőw Zsolt: Nem tudjuk, mi vár ránk; Szinte megbénult a világ sportja

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.03.13. 23:15
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• Lőw Zsolt katartikus élményként élte meg a Dortmund elleni BL-továbbjutást. A Paris Saint-Germain magyar pályaedzője nem kifejezetten örülne annak, ha Gulácsi Péter Lipcséje ellen játszhatna, ugyanakkor jelen helyzetben rendkívül bizonytalan is a folytatást illetően – Pietsch Tibor interjúja.
• Lőw Zsolt katartikus élményként élte meg a Dortmund elleni BL-továbbjutást.
A Paris Saint-Germain magyar pályaedzője nem kifejezetten örülne annak, ha Gulácsi Péter Lipcséje ellen játszhatna, ugyanakkor jelen helyzetben rendkívül bizonytalan is a folytatást illetően – Pietsch Tibor interjúja.

• Tovább dől a dominó, és immár a Premier League-et, a Bundesligát, a Giro d'Italiát, az F1-et vagy a BL-t is feldöntötte. Minden, amit a koronavírus-járvány legfrissebb hazai és nemzetközi fejleményeiről tudni érdemes, három oldalon...

• Szombaton hosszú időre utoljára lép pályára a magyar futball. Európában is ritka módon ezt a fordulót még lejátsszák a különböző osztályokban, de kétoldalas fordulóbeharangozót mostantól alighanem sokáig nem olvashatnak...

• Márton Anna és Szatmári András is bízik Tokióban, csak kicsit másként. A már kvótás férfi és a még küzdő női kardozó természetesen a koronavírus-járványra is kénytelen figyelni – még jó darabig a versenyek helyett. Kovács Erika páros interjúja.

• És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – a Klopp-sorozat újabb epizódjával, a reményteljes gátfutóval, Szűcs Valdóval, az el sem rajtoló Formula–1-es idény előzetesével és az olaszországi karanténban unatkozó Vojvoda Dáviddal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik