Decemberi Európa-bajnokság?; Váradi Benedek: Edzésben, de távolságtartóan

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.03.15. 22:58
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Tovább fojtogatja a világ sportját a koronavírus-járvány. A labdarúgó Európa-bajnokság lehetséges új időpontjairól, a Serie A-ról, a Premier League-ről, a Formula–1 programjának módosulásairól, a vízilabda-bajnokság berekesztéséről és az úszók országos bajnokságának valószínű elmaradásáról három oldalon.
Tovább fojtogatja a világ sportját a koronavírus-járvány.
A labdarúgó Európa-bajnokság lehetséges új időpontjairól, a Serie A-ról, a Premier League-ről, a Formula–1 programjának módosulásairól, a vízilabda-bajnokság berekesztéséről és az úszók országos bajnokságának valószínű elmaradásáról három oldalon.

Szombaton teljes fordulót bonyolított le a magyar labdarúgó NB I és NB II. Az Európában is ritka meccsnap valamennyi érdekességéről, osztályzatokkal, értékelésekkel, interjúkkal és gólokkal négy oldalon.

Váradi Benedek nem örülne, ha itt kellene befejezniük a kosárbajnokságot. A listavezető Falco válogatott hátvédje az együtt maradó csapatról, a távolságtartó játékosokról, az Ausztriába csak nagy nehezen átjutó edzőről és a várakozó állásponton lévő légiósokról is beszélt Győri Ferencnek.

És ha hétfő, akkor ezúttal nemcsakNépsport melléklet 4 oldalon – az 1930-as Húsvéti Tornával, a 120 éves Ajaxszal és a 110 éve született Gerevich Aladárral, továbbá a magyar sajtótörténelem első sporttárgyú „infografikáival” –, hanem vasárnap helyett 4 oldalas Junior melléklettel is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik