Anderlecht: Juhász szerint nincs válság, dühös ultrák a busz előtt

Vágólapra másolva!
2010.10.04. 10:03
Az Anderlecht szurkolói nehezen emésztették meg a Standard elleni 5–1-es vasárnapi vereséget, elállták a brüsszeliek hazafelé induló buszának útját. Juhász Roland, a belga labdarúgó-bajnokság második helyén álló Anderlecht magyar légiósa úgy véli, a súlyos vereség ellenére nincs szó válságról.

„Miért beszél mindenki krízisről? Szó sincs arról, hogy válságban lennénk – idézi a voetbalkrant.com a magyar védőt. – Ez a nagy baj az Anderlechtnél: hogy a szurkolók elvárásai rendkívül magasak. Azért, mert csúnyán elvesztünk egy mérkőzést, még nincs itt a világ vége. Nem volt szerencsénk, van ilyen. Ez nem jelenti azt, hogy egy hét alatt ne változhatna minden az ellenkezőjére. S ne felejtsék el, a történtek ellenére továbbra is mi állunk a legkevesebb kapott góllal a bajnokságban."

Az örök rivális Standardtól kapott óriási verést követően a brüsszeli szurkolók több mint egy órán át nem engedték útnak indulni az Anderlecht buszát a liege-i stadionból. A tüntetők Ariel Jacobs vezetőedző fejét követelték, és csak azt követően higgadtak le valamelyest, hogy Olivier Deschacht csapatkapitány és helyettese, Lucas Biglia leszállt a járműről, és meghallgatta őket. A brüsszeliek 1953 óta nem kaptak öt gólt a Sclessinben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik