Videó: Suárez szép góllal és könnyek között búcsúzott el a Gremiótól

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.04. 12:20
null
Luis Suárez érzelmes búcsút vett a Gremio szurkolóitól (Fotó: Getty Images)
Szép, győzelmet jelentő góllal búcsúzott el a Gremio közönségétől a csapatnál utolsó hazai mérkőzését játszó Luis Suárez. Az uruguayi támadót a hírek szerint szeretné megszerezni a Lionel Messit, Jordi Albát és Sergio Busquetset is alkalmazó Inter Miami.

Az Ajax, a Liverpool és a Barcelona korábbi támadója, Luis Suárez 19 méterről zúdított egy kapáslövést a kapu bal alsó sarkába a Vasco da Gama elleni brazil bajnoki második félidejének első percében, 1–0-ra megnyerve a meccset a tabella negyedik helyére fellépő Gremiónak. SUÁREZ GÓLJA IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

A rövid idő alatt is közönségkedvenccé váló Luis Suárez szép gólja és a mérkőzés lefújása után könnyek között búcsúzott a Gremio hazai közönségétől – a csapatnak még egy mérkőzése hátravan a brazil országos bajnokságban, magyar idő szerint csütörtökön a hetedik helyezett Fluminense vendégeként lépnek pályára.

Suárez and his family in tears as they watch a farewell video prepared by Grêmio
byu/Ser_Claudor insoccer


Az uruguayi támadó a 2023-as Gaúcho-bajnokságban 12 mérkőzésen hét góllal segítette csapatát állami bajnoki címhez, míg a jelenleg is zajló országos bajnokság 32 meccsén 15 gólig és 11 gólpasszig jutott. Luis Suáreznek ugyanakkor 2023 decemberéig szólt a szerződése, melyet nem hosszabbítanak meg, így hamarosan szabadon igazolhatóvá válik.

„Biztosan nagyon fog hiányozni nekünk. Mindenki nagyon szerette”
– mondta a napokban Luis Suárezről Renato Gaúcho, a Gremio vezetőedzője.

„Érzem a fájdalmat, a testem jelez nekem. Most szeretném élvezni az életet, aztán döntést hozni a hosszú pályafutásomról. Pihenésre van szükségem, élvezni a családdal töltött pillanatokat. Aztán a sors eldönti, mit hoz a jövő” – idézi az olasz transzferguru, Fabrizio Romano Suárezt, akit sajtóhírek szerint a következő hetekben szeretne megszerezni a Lionel Messit, Jordi Albát és Sergio Busquetset is foglalkoztató Inter Miami, hiszen az uruguayi szabadon igazolhatóvá válik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik