Súlyos balesetet szenvedett Gyüre Tamás, megyei labdarúgó

Vágólapra másolva!
2023.11.05. 11:25
A vármegyei I. osztályban szereplő Mándok VSE támadója, Gyüre Tamás, valamint az egy osztállyal lentebb szereplő Fényeslitke játékosa, Miskolczi Ádám súlyos autóbalesetet szenvedett. Gyüre Tamás állapota kritikus, jelenleg lélegeztető gépen van kórházban.
Gyüre Tamás megyei labdarúgó autóbalesetet szenvedett (Fotó: Frissmedia)
Gyüre Tamás megyei labdarúgó autóbalesetet szenvedett (Fotó: Frissmedia)

 

Szombat hajnalban Döge térségében árokba csapódott egy személygépkocsi. A jármű mind az öt utasa beszorult a baleset következtében. A sérülteket a kisvárdai tűzoltók kiszabadították, majd a mentők kezelésbe vették.

Az öt utasból ketten labdarúgók voltak, adta hírül a szabolcsifociinfo.hu. A vármegyei I. osztályban szereplő Mándok VSE támadóját, a góllövőlistát vezetőGyüre Tamástlélegeztetőgépen tartják. A korábbi kisvárdai támadó 2018-ban a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen egyszer az NB I-es csapat keretében is helyet kapott. A 22 éves játékoson több életmentő műtétet is végre kellett hajtani, állapota kritikus.

Miskolczi Ádámot,a megyei másodosztályú Fényeslitke labdarúgóját ugyancsak kórházba szállították, állapota stabil. A balesetben egy férfi meghalt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik