Liga 2: gól nélküli döntetlent játszott a Csíkszereda

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2023.10.07. 13:01
null
Ikszelt a Csíkszereda (Fotó: fkcsikszereda.ro)
Másodszor szerzett idegenben pontot a román másodosztály mostani idényében az FK Csíkszereda, a székelyföldi labdarúgócsapat a Metaloglobus otthonában játszott gól nélküli döntetlent szombat délelőtt.

 

A bukaresti csapat nem saját pályáján, hanem Clinceni-ben fogadta a szeredaikat, akik helyzetek nélküli mezőnyfölényben játszottak az első félidőben. A kapusok közül ekkor csak Gyenge Szilárdnak akadt dolga, aki egymás után két kemény lövést is védett a 38. percben. A jóval élénkebb második félidőben már többet próbálkoztak a csapatok, de többnyire nagyon pontatlanul. Az FK legnagyobb győzelmi esélye Veres Szilárd szöglet utáni fejese volt, ám a hazai kapus, Raul Avram védeni tudott, így mindkét gárda csak egy pontot szerzett.

Az FK anyaországi játékosai közül Szabó Bálint és Kelemen Dávid végigjátszotta a mérkőzést, Jelena Richárdot a szünetben Makrai Gábor váltotta, míg Nagy János a 83. percben állt be. Pintér Bencét és Babati Benjámint nem nevezték a találkozóra. A Csíkszereda kilenc forduló után 10 ponttal a táblázat tizennegyedik helyén áll.

Liga 2
9. forduló

Metaloglobus Bucuresti–FK Csíkszereda 0–0


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik