ZTE: eltűnt, a rendőrség keresi a korábbi légióst

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.23. 07:00
null
A rendőrség eltűnés miatt keresi Abdullah Talal Hameedet (Fotó: HNK Gorica/Fb)
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága eltűnés miatt körözi az ismeretlen helyen tartózkodó svéd és iraki állampolgársággal is rendelkező, korábban Zalaegerszegen is játszó, nemrég a horvát HNK Goricához szerződő Abdullah Talal Hameedet – írja a police.hu.

„Tegnap edzésre kellett volna jönnie Abdullah Talal Hameednek, a horvát HNK Gorica 27 éves futballistájának, aki azonban eltűnt, a klub pedig segítséget kér közösségi oldalán” – írja a horvát Vecernji list a pályafutása során több svéd csapat mellett Irakban, Ausztriában és Szlovéniában, Magyarországon pedig az alsóbb osztályú Inter CDF-nél, az Unione-nál, a Honvédnál, valamint a TFSE-nél, legutóbb a ZTE NB III-as második csapatában szereplő Abdullah Talal Hameedről, aki a magyar rendőrség közlése szerint 2023. augusztus 21-én tűnt el XIII. kerületi otthonából és ismeretlen helyre távozott.

A HNK Gorica közlése szerint a 171 centiméter magas, rövid, fekete hajú, barna bőrű férfi egy Porsche Taycant vezet.



A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Abdullah Talal Hameed tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik