Labdarúgás: átigazolási ügye is közrejátszhatott Hameed eltűnésében

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.08.25. 07:48
null
Abdullah Talal Hameed (Fotó: <a href="https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/8JKz91/abdullah-talal-hameed-forsvunnen-i-ungern" target="_blank">aftonbladet.se</a>)
A hét elején Budapesten eltűnt, a tavasszal a ZTE II-höz szerződő, de azóta Horvátországba igazoló, 27 éves, svéd-iraki Abdullah Talal Hameed ügyében új részleteket közölt csütörtökön az aftonbladet.se. 

 

 

A svéd Aftonbladet Abdullah Talal Hameed édesapját idézve számolt be részletekről a játékos eltűnésével kapcsolatban.

„A fiam ijedt volt, amikor utoljára beszéltünk” – nyilatkozta a szélső édesapja, aki elmondta, a futballistának a nyáron volt egy ajánlata egy klubtól, amit az utolsó pillanatban visszamondott, mert nem érezte megbízhatónak az ajánlatot tevő csapatot. Ezek után egy szállodában késsel megfenyegették, majd ismeretlenek ötvenezer eurót követeltek tőle amiatt, hogy visszamondta az említett szerződést.

Talal Hameed Tali elmondta, hétfő reggel még beszélt a fiával, éppen készült utazni új csapatához, a horvát HNK Goricához, de ezt követően többszöri próbálkozás ellenére sem tudta elérni. Ezért Magyarországra utazott és miután budapesti lakásában nem találta a fiát, értesítette a rendőrséget, feltételezve, hogy bűncselekmény történt.

A 27 éves Abdullah Talal Hameed korábban a BLSZ I. osztályában játszott az Unione FC-ben és az Inter CDF SE-ben, 2022-ben a Honvéd szerződtette, majd idén tavasszal, egy szlovéniai kitérő után Zalaegerszegre került, de az első csapatban sem a Honvédban, sem a ZTE-ben nem szerepelt, idén nyáron pedig a horvát élvonalbeli HNK Goricával egyezett meg a folytatásról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik