Kiderült, hol dolgozik játékospályafutása után Szalai Ádám

Vágólapra másolva!
2023.07.24. 11:03
null
Szalai Ádám, Schmidt Ádám és Liszkai Dezső (Fotó: Sportért felelős államtitkárság)
A reggeli, sejtelmes videó megjelenését követően néhány órával megtörtént a bejelentés: Szalai Ádám a magyar futballakadémiák munkáját összefogó és segítő Labdarúgó Módszertani Központ szakmai és képzési tanácsadója lett. Minderről Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár tett közzé bejegyzést a Facebookon.


„Az átigazolási időszakban mi is erősítettünk. Bejelentés hamarosan…”
– ígérte reggel közösségi oldalán Schmidt Ádám. Késő délelőtt fény is derült arra, hogyan tevékenykedik a továbbiakban a válogatott korábbi csapatkapitánya.

„Örömmel jelenthetem be, hogy a Labdarúgó Módszertani Központ átkerül a Sportért Felelős Államtitkársághoz. A szervezet vezetőjének Liszkai Dezsőt kértük fel, csapatunkat erősíti Szalai Ádám is, a labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya, aki képzési és szakmai tanácsadóként dolgozik majd a magyar futball jövőjéért” – közölte 11 órakor a sportért felelős államtitkár.

„A kiemelt akadémiai program a sportállamtitkárság számára rendkívül fontos. Éppen ezért a következő évtől számos újítással készülünk” – jelentette ki a Facebook-oldalán közzétett videoüzenetben Schmidt Ádám.

„Küldetésünk és hivatásunk az akadémiák felé: iránymutatás, segítségnyújtás, innováció, fejlesztés, képviselet – határon innen és túl” – foglalta össze munkájuk lényegét Liszkai Dezső.

„Az aktív pályafutásom után elsődleges cél volt, hogy a magyar utánpótlásnak segíthessek és együtt alkossunk. Nagyon köszönöm, megtisztelő, hogy a csapat része lehetek” – jelentette ki Szalai Ádám.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik