Csupasport: a Premier League izomkolosszusát még az NFL-ből is hívták

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2023.04.02. 20:24
null
Adama T5raorét még az NFL-ből is hívták
A 27 éves Adama Traoré izomzatával Hulkot, sebességével a korábbi sztársprinter Usain Boltot idézi, páratlan fizikai adottságait mégis labdarúgóként kamatoztatja.

 

A mali származású spanyol jobbszélső, Adama Traoré első pillantásra inkább tűnhet rögbi- és NFL-játékosnak vagy akár testépítőnek, mint profi futballistának. A Barcelona-nevelésű, később az Aston Villában, a Middlesbrough-ban, majd egy kisebb barcelonai kitérővel 2018 óta a Wolverhampton Wanderersben szereplő játékost nevezik Hulknak is, hiszen már-már a Marvel-karaktert idézőek az izomkötegei. Ez főleg annak tükrében tűnik meglepőnek, hogy korábban arról beszélt, ő bizony nem szokott súlyt emelni.

„Tudom, hogy az emberek nem hiszik el, de tényleg így van” – mondta még évekkel ezelőtt a Marcának. Képzeljük el, mi lenne, ha a megszokott erőnléti edzések mellett még ez is bekerülne a programjába... Hiszen a korábbi Wolves-csapattárs, Romain Saiss szerint az izomzata miatt még így is megkeresték Traorét NFL-együttesek, hogy játsszon náluk.

A cikk folytatása a csupasport.hu oldalán olvasható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik