MLS: Phil Neville Amerikába csábítaná Lionel Messit – sajtóhír

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.02.24. 09:26
null
Phil Neville Amerikába csábítaná Messit (Fotó: Getty Images)
Az Egyesült Államok labdarúgó-bajnokságában (MLS) szereplő Inter Miami szívesen szerződtetné Lionel Messit. A csapat edzője, Phil Neville a The Timesnak adott interjújában elmondta, hogy az argentin sztár mellett Sergio Busquets is rajta van a radarjukon.

Phil Neville, az Inter Miami edzője ismét elmondta, hogy szeretné leigazolni a világbajnok Lionel Messit. „Nem fogom tagadni és azt mondani, hogy nem igaz a találgatás, miszerint érdeklődünk Lionel Messi és Sergio Busquets iránt.”

„A világ legjobb játékosait akarjuk elhozni ehhez a futballklubhoz. Messi és Busquets kiemelkedő futballisták, akik még mindig hatalmas hasznára lennének ennek az együttesnek. Az MLS számára ez sorsfordító lenne – fogalmazott Neville, majd hozzátette: – Amióta csatlakoztam a Miamihoz, a nemzetközi labdarúgás minden egyes topjátékosával kapcsolatba hoztak minket. Sergio Ramos, Dani Alves, Robert Lewandowski, Willian, Cesc Fabregas, Luis Suárez, és lehetne még sorolni.”

A Daily Mail megjegyzi, hogy Messi szerződése a szezon végén lejár a PSG-vel. Az argentin támadó lehet az MLS legjobban fizetett játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik