Gyász: elhunyt a Mészöly Focisuli 13 éves labdarúgója

Vágólapra másolva!
2019.12.24. 09:37
Szombaton otthonában, tragikus körülmények között elhunyt Porubcsánszki Dániel, a Mészöly Focisuli 13 éves játékosa – számolt be róla az ifjú labdarúgó korábbi edzője, Újvári Gábor a Facebook-oldalán.

„Felfoghatatlan veszteség érte egyesületünket azzal, hogy egy 13 éves játékosunk szombat este az otthonában tragikus körülmények között elhunyt.„Felfoghatatlan veszteség érte egyesületünket azzal, hogy egy 13 éves játékosunk szombat este az otthonában tragikus körülmények között elhunyt.

Porubcsánszki Dani többek között az én játékosom is volt U11-es korában, így közelebbről is megismerhettem őt és szüleit egyaránt. Dani csak a Mészöly Focisuliban sportolt, nálunk tanult meg futballozni, a Márton útra járt le hét és fél éven keresztül edzésekre, meccsekre. Az utolsó hivatalos bajnoki mérkőzésén, többek között az ő két nagyszerű góljával győztük le november 24-én az Újpest FC csapatát” – írta Újvári Gábor a bejegyzésében.

Porubcsánszki Dániel otthon volt, fürdeni készült, amikor rosszul lett, elájult, belesett a vízzel teli kádba és megfulladt.

A szakember a tragikus hírről szóló bejegyzésben megemlíti: jövőre emléktornát szervez az egyesület a játékos előtt tisztelegve, méltóképpen őrzik majd meg az emlékét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik