Eb 2020: apja halála miatt otthagyta az edzőtábort a fiatal walesi

Vágólapra másolva!
2019.05.23. 14:55
null
Daniel James minden bizonnyal pályára lép júniusban Magyarország ellen a Groupama Arénában (Fotó: AFP)
Daniel James, a Swansea City játékosa elhagyta a Portugáliában állomásozó walesi labdarúgó-válogatott edzőtáborát, miután édesapja elhunyt.

 

Daniel James azonnal távozott a walesi válogatott edzőtáborából, amint meghallotta a tragikus hírt, hogy édesapja elhunyt. A fiatal futballista minden bizonnyal rövid időn belül visszatér a csapathoz, és pályára lép a következő találkozókon. Wales június 8-án Eszéken Horvátországgal, majd három nappal később Budapesten Magyarországgal mérkőzik meg a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatában.

Az eset után James klubja, a Swansea City is részvétét fejezte ki a 21 éves szélső felé.

„A Swansea City-nél mindenki szomorúan hallotta a hírt, miszerint James édesapja váratlanul elhunyt. A klub szeretné részvétét és együttérzését nyilvánítani Daniel és családja felé ebben a nehéz időszakban” – olvasható a klub hivatalos közleményében.

A fiatal szélsőt ígéretes tehetségnek tartják Nagy-Britanniában, eddigi két alkalommal volt A-válogatott, az egyik meccsen gólt is szerzett. Sajtóhírek szerint a Manchester United is vinné Jamest, az összegről azonban még nem tudtak megegyezni a Swansea Cityvel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik