Brazília: egymást elégítették ki az öltözőben, kirúgták őket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.06. 20:44
Különös módon tett szert hírnévre a brazil harmadosztályban szereplő Sport Club Gaúcho labdarúgócsapata. A klub néhány játékosa az öltözőben maszturbált – az esetet meg is örökítették, majd az internetre is felkerültek a képsorok. Órák alatt óriási botrány lett belőle, négy játékossal azonnali hatállyal szerződést bontott az egyesület.

 

A videón – amelyet azóta töröltek – szinte minden látszik. A Marca beszámolója szerint egy játékos két társának segédkezett... Úgy... A történteket egy negyedik csapattárs rögzítette. Azóta már egyikük sem az együttes játékosa.

A bizarr sztori után megszólalt a klub sportigazgatója is.

„Amikor elindítottam a videót, egyből meg is állítottam, nem néztem tovább. Ez undorító. Ha be akarnak rúgni, igyanak, ha homoszexuálisak, azzal sincs semmi probléma.”

„Ez az én felelősségem is. Ez a klub nem engedheti meg, hogy ezért beszéljenek rólunk. Az egyetlen rossz dolog, hogy nyilvánosságra hozták a felvételt. Ha a videó heteroszexuális jellegű lett volna, ugyanezt a döntést hoztuk volna” – fogalmazott Gilmar Rosso a Zero Horának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik