Futsal BL: kiütéses sikerrel búcsúzott az ETO

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.27. 17:07
A magyar bajnok Rába ETO 5–0-ra legyőzte a román City'us Targu Murest a futsal Bajnokok Ligája elitkörének harmadik fordulójában.

A győriek az első fordulóban háromgólos vereséget szenvedtek a minitorna házigazdájától, a lisszaboni Sportingtól, míg a második körben az orosz Dinamo Moszkva elleni 1–5 után eldőlt, hogy a magyar bajnok már nem juthat tovább a jövő évi négyes döntőbe.A győriek az első fordulóban háromgólos vereséget szenvedtek a minitorna házigazdájától, a lisszaboni Sportingtól, míg a második körben az orosz Dinamo Moszkva elleni 1–5 után eldőlt, hogy a magyar bajnok már nem juthat tovább a jövő évi négyes döntőbe.

A marosvásárhelyi City'us Targu Mures ellen a szép búcsú reményében lépett pályára az ETO, ami végül össze is jött. Marcos Angulo együttese már a 3. percben megszerezte a vezetést, amit a szünet után gyors két góllal tovább növelt. A mérkőzés végén még kétszer betalált az ETO, amely így kiütéses győzelemmel búcsúzott az elitkörtől.

FUTSAL BL, ELITKÖR
D-CSOPORT, 3. FORDULÓ
City'us Targu Mures (román)–Rába ETO 0–5 (0–1)
A csoport állása: 1. Sporting CP 6 pont (2 meccs, 20–2-es gólkülönbség), 2. Dinamo Moszkva 6 (2 meccs, 16–2), 3. Rába ETO 3 (3 meccs, 7–9), 4. City'us Targu Mures 0 (3 meccs, 2–32)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik