Barca: Messiék nem utaznak Törökországba, elmaradhat az év gálameccse

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.16. 09:35
Samuel Eto’o szervezésében szombaton a törökországi Antalya városában rendezték volna meg az év egyik legjobban várt gálamérkőzését, amelyen szupersztárok sora lépett volna pályára. A Törökországban uralkodó politikai helyzet és a pénteken kezdődő puccskísérlet miatt azonban elmarad a mérkőzés – számoltak be róla nem megerősített hírforrások.

 

Samuel Eto’o jótékony célból hívta életre a gálamérkőzést, amelyen edzőként José Mourinho (az előzetes tervek szerint) és Fabio Capello vett volna részt.

A meghívott (és az invitálást elfogadó) játékosok (nem teljes) névsora:
Diego Maradona, Arda Turan, Pierre-Emerick Aubameyang, Éric Abidal, Karim Benzema, Demba Ba, Didier Drogba, Eden Hazard, Andrés Iniesta, Kolo Touré, Lassana Diarra, Francesco Totti, Louis Saha, Marcel Desailly, Lionel Messi, Carles Puyol, Michael Essien, Neymar, Jay-Jay Okocha, Xavi Hernández.

A Barcelona részéről hivatalos közlemény is érkezett, ebben azt írják, hogy a klubból meghívott két játékos, Lionel Messi és Andrés Iniesta biztosan nem utazik Törökországba. Messi a hírek szerint marad Ibizán, Cristiano Ronaldo szomszédságában.

Fabio Capello már Törökországból nyilatkozott a Calcio Webnek, bevallása szerint érezni a feszültséget, de körülöttük nyugalom uralkodik.

Eden Hazard érkezését már pénteken megerősítették az Instagramon. Több játékosról is tudni, hogy már Törökországban van.

Cameron this is for you @hazardeden_10 wishing my son Cameron the best! Cameron is such a fan! #teamchelsea #proudDad

De camino a Turquía con grandes amigos y ganas de volver a jugar con ellos! @etoocharitymatch On my way to Turkey with good friends! Eager to play again with them!

Angol és spanyol hírforrások is arról írnak, hogy a mérkőzés elmarad, valljuk be, a logikus gondolkodás ezt diktálja. A szervezők egyelőre nem nyilatkoztak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik