Átigazolások: rendületlenül vándorol a két volt Vidi-légiós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.03. 13:31
Péntek éjfélkor véget ért a nemzetközi átigazolási időszak, az utolsó napokban több olyan válogatott játékos is klubot váltott, aki korábban Magyarországon futballozott, és a nevük ismerős lehet a magyar szurkolók számára.

Tovább folytatta vándorlását a boszniai Mario Bozsics, aki korábban idehaza a Videotonban és az Újpestben is megfordult. A 30 éves, szerb nemzetiségű, de kétszeres bosnyák válogatott középpályás 2011 nyara óta már a hetedik együttesnél tréningezhet. Ezúttal a szerb élvonalbeli Vozsdovac a szerencsés, amely a soraiban tudhatja Bozsicsot, akinek az utóbbi másfél évben volt kínai, azeri és görög (másodosztályú) csapata is. Mario Bozsics, aki korábban idehaza a Videotonban és az Újpestben is megfordult. A 30 éves, szerb nemzetiségű, de kétszeres bosnyák válogatott középpályás 2011 nyara óta már a hetedik együttesnél tréningezhet. Ezúttal a szerb élvonalbeli Vozsdovac a szerencsés, amely a soraiban tudhatja Bozsicsot, akinek az utóbbi másfél évben volt kínai, azeri és görög (másodosztályú) csapata is.

Szintén nagy vándor a montenegrói Milan Purovics, aki a fénykorában a portugál Sporting labdarúgója volt, majd 2009 őszén néhány NB I-es meccsen is futballozott – a Videotonban. A 28 éves, hétszeres válogatott középcsatár épp Kazahsztánba tart, a napokban írt alá szerződést a Szpartak Szemej együtteséhez. Ez Purovics pályafutásának 12. profi klubja, korábban – Portugálián és Magyarországon kívül – megfordult Törökországban, Szlovéniában, Belgiumban, Szerbiában és Ukrajnában is.

A DVTK korábbi bolíviai válogatott középpályása, Vicente Arze közel kerül korábbi állomáshelyéhez. A kétszeres válogatott futballista a belga Charleroi-tól az ukrán Hoverlához igazolt, így Ungváron szerepelhet.

Hazatért az amerikai kirándulásból a PMFC korábbi horvát védője, Luka Vucko. A 29 éves, egyszeres válogatott középhátvéd a San Antonio Scorpionstól a horvát élvonalban szereplő Istra Pulához szerződött.

A ZTE korábbi montenegrói középpályása, a 27 éves Ivan Delics hazája egyik csapatától, a Grbaljtól az albán KF Tiranához igazolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik