Átigazolások: Bent a Fulhamnél, Cissokho a Poolnál

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2013.08.16. 13:49
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham a szezon végéig megszerezte Darren Bentet, a korábbi válogatott támadó kölcsönbe érkezik az Aston Villától. A Liverpool szintén kölcsönbe igazolta le a Valencia hátvédjét, Aly Cissokhót.

Darren Bent pályafutása során több mint száz gólt szerzett a Premier League-ben, Martin Jol vezetőedző szerint egy olyan játékost sikerült megszerezniük, aki bizonyította már, hogy milyen hatékony a kapu előtt. A 13 válogatott fellépésén négygólos Bent szombaton a Sunderland elleni bajnoki nyitányon mutatkozhat be új csapatában.Darren Bent pályafutása során több mint száz gólt szerzett a Premier League-ben, Martin Jol vezetőedző szerint egy olyan játékost sikerült megszerezniük, aki bizonyította már, hogy milyen hatékony a kapu előtt. A 13 válogatott fellépésén négygólos Bent szombaton a Sunderland elleni bajnoki nyitányon mutatkozhat be új csapatában.

A Liverpoolnál Brendan Rodgers mindenképpen szeretett volna valakit szerződtetni a balhátvéd posztjára José Enrique mellé. A Valenciától érkező Aly Cissokho jövő héten esik át az orvosi vizsgálaton, ekkor egyeztetnek a személyes feltételekről is. Ha beválik, az egyéves kölcsönszerződés lejárta után végleg is megszerezheti a Pool.

Esteban Granero ellenkező irányú utat járhat be: a QPR egy szezonra kölcsönadta a BL-selejtezőben érdekelt Real Sociedadnak, amely opciót is szerzett végleges megvásárlására.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik