Argentína: Verónt már most szövetségikapitány-jelöltként emlegetik

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2011.10.07. 08:03
Amint arról tegnap beszámoltunk, bejelentette a visszavonulását a 73-szoros argentin válogatott Juan Sebastián Verón, aki helyi sajtóhírek szerint akár már a közeljövőben szövetségi kapitány is lehet.

„Képtelen vagyok folytatni a fájdalmak miatt, a néhány hónappal ezelőtti bokaműtét sem hozta meg a kívánt eredményt. Október 31-én a Racing Club elleni bajnokim lesz az utolsó" – jelentette ki az Estudiantes La Plata 36 éves középpályása, Juan Sebastian Verón Juan Sebastian Verón

A 2008-ban és 2009-ben is Dél-Amerika legjobbjává választott játékos – aki a Manchester Unitedben, a Chelsea-ben és az Internazionaléban is megfordult – Argentína egyik legnépszerűbb sportolója, és sajtóértesülések szerint jó eséllyel pályázik a közeljövőben a nemzeti csapat kispadjára.

Visszavonulása után valószínűleg valamilyen pozíciót – ha még nem is a szövetségi kapitányit – kaphat a nemzeti csapat mellett, ugyanis jó viszonyt ápol a szövetség képviselőivel és a jelenlegi kapitánnyal, Alejandro Sabellával is, aki Sergio Batistát váltotta a nyári sikertelen Copa América-szereplés után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik