Copa América: Messi, Agüero és Batista sem pánikol

Vágólapra másolva!
2011.07.02. 13:30
Az Argentína–Bolívia találkozóval kezdetét vette a 2011-es dél-amerikai kontinensbajnokság. A nyitómérkőzésen a házigazda argentinok megbotlottak előzetesen esélytelennek vélt ellenfelükkel szemben, de úgy gondolják, ennél sokkal jobban futballoznak a torna hátralévő mérkőzésein.

„Mindenki ideges a nyitó mérkőzésen, és bár menet közben sokat javult a játékunk, messze nem azt nyújtottuk, amire képesek vagyunk. A középpályán nagy nehezen átverekedtük magunkat, de aztán megállt a tudomány. Többet kell birtokolnunk a labdát, elöl pedig erőszakosabbnak, hatékonyabbnak kell lennünk" – értékelt a torna hivatalos honlapján Sergio Batista, az argentinok szövetségi kapitánya.

A csereként beálló, majd csodagólt szerző Sergio Agüero alighanem bejátszotta magát a kezdőcsapatba. „Minden meccs nehéz ezen a szinten, Bolívia pedig fegyelmezetten, zártan futballozott. A legfontosabb az, hogy nem kaptunk ki, Kolumbia ellen viszont kötelező a győzelem" – adott meglepő nyilatkozatot a lefújás után.

A mérkőzés legjobbjának megválasztott Lionel Messi biztos abban, hogy lesz még jobb a játékuk, ne ítéljünk elhamarkodottan. „Meg kell néznünk, mit csináltunk ma rosszul, higgadtan ki kell javítani a hibákat, és a következő mérkőzésünket megnyerjük" – értékelt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik