Rivaldo és a kapus Rogério Ceni pazar gólokkal intézte el a Linensét - videók

Vágólapra másolva!
2011.02.04. 10:14
Csütörtökön a Flamengo hívei a hazatérése után bemutatkozó Ronaldinhót ünnepelték, pénteken a Sao Paulo drukkerein volt a sor: az SPFC fehér-piros-fekete mezében ugyanis parádés góllal mutatkozott be a veterán Rivaldo.

A paulista (Sao Pauló-i állami bajnokság) liga 6. fordulójában a Sao Paulo 3–2-re legyőzte a Linensét, amely az 51. percben vezetést szerzett, de Rivaldo öt perccel később pazar megoldással egalizálni tudott. A világbajnok támadó egyébként is megőrjítette a Linense védőit, megcsillogtatva technikai repertoárját: különösen egy helyből átemelős csele aratott nagy tetszést.

RIVALDO-TRÜKKBEMUTATÓ

Egy gyors gólváltást követően a döntés a 85. percre maradt: Rogério Ceni, a Sao Paulo klublegendának számító kapusa – minden idők leggólerősebb kapuvédője – gyönyörű szabadrúgással szerezte meg a házigazdák győztes találatát. Ez volt Ceni karrierjének 97. (!) gólja – sok csatár nem büszkélkedhet ennyivel, mint a közönségkedvenc kapus.

Rivaldo egyébként „főállásban" a Mogi Mirim elnöke, és a kiscsapat – vagyis gyakorlatilag saját maga... - adta kölcsön a Sao Paulónak, amely a veterán klasszis hatodik brazil csapata.

Az SPFC hat forduló után 4–0–2-es mérleggel a negyedik helyen áll az állami bajnokságban, az élen a Palmeiras áll, a második helyen a Santos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik