Tizenkét másodperc után kiállították a csatárt, oda a veretlenség – videó!

Vágólapra másolva!
2009.07.13. 13:21
Mint arról már beszámoltunk, a bírói jegyzőkönyv szerint mindössze tizenkét másodperc kellett ahhoz, hogy a brazil országos labdarúgó-bajnokság Cruzeiro–Atlético MG mérkőzésén a házigazdák csatára, Zé Carlos a kiállítás sorsára jusson. Csapata el is vesztette a mérkőzést 3–0-ra, ezzel pedig megtört a Belo Horizonte-i együttes hosszú veretlenségi sorozata.

ZÉ CARLOS KIÁLLÍTÁSA

ZÉ CARLOS KIÁLLÍTÁSA


A támadó Renannak csapott oda a meccs nyolcadik másodpercében, amit a jó szemű Paulo César játékvezető ki is szúrt, így Zé Carlos pillanatokkal később közelről szemlélhette a piros lapot.

„Fabrício felpasszolta a labdát, megcsúsztam, miközben fordultam, a karom pedig eltalálta Renan arcát. A játékvezető egyből jött is a piros lappal. Nem volt szándékos az ütés” – nyilatkozta a csatár.

„Elnézést kérek minden szurkolótól, nagyon szomorú vagyok az eset miatt” – tette hozzá.

Zé Carlos persze ezzel a „teljesítménnyel” is csak a gyors kiállítások Top 10-es listájára tud felkerülni, az élére nem. Jelen pillanatban az angol Lee Todd két másodperccel tartja a rekordot. Hogy miért kapta a pirosat, és kik vannak még a toplistán, amelyen Zé Carlos holtversenyben a negyedik helyre került? Elolvashatja a futballtörténelem leggyorsabb kiállításairól szóló cikkünkben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik