Négy magyar légiós gólja, valamint Fülöp Márton parádés védése

Vágólapra másolva!
2009.05.11. 00:51
Ismét több olyan videóval szolgálhatunk, amelyen magyar légiósok játszanak főszerepet klubcsapatukban. Összeállításunkban megtekintheti Kovács Péter fejes gólját Norvégiából, Fülöp Márton bravúros védését Angliából, Dzsudzsák Balázs jobblábas találatát Hollandiából, Sándor György gólját Bulgáriából, valamint azt, hogyan szerzett vezetést Stieber Zoltán a Freiburg ellen a német másodosztályban.
Kovács Péter csapata, a norvég élvonalbeli Odd Grenland már a 7. percben hátrányba került a Brann ellen, de Simen Brenne, Bentley és Kovács góljával hét perc alatt háromszor köszönt be, és végül megnyerte a találkozót. A gyönyörű gólt fejelő és gólpasszt is adó magyar csatár öt találatával holtversenyben a második helyen áll a góllövőlistán.

KOVÁCS PÉTER GÓLJA 2:57-NÉL

KOVÁCS PÉTER GÓLJA 2:57-NÉL



A Sunderland kapujában ezúttal is megbízhatóan teljesítő Fülöp Márton és csapata a Bolton Wanderers otthonában szerzett pontot, amely a kiesés ellen vívott harcban meglehetősen fontosnak bizonyulhat. A meccs 0–0-ra végződött, a magyar légiósnak pedig nem volt sok dolga, de a hajrában egy hazai fejesnél óriásit kellett védenie a 92. percben.

FÜLÖP PARÁDÉS VÉDÉSE



Góllal segítette 4–2-es győzelemhez együttesét, a Litex Lovecset Sándor György a bolgár bajnokság 26. fordulójában a Lokomotiv Mezdra ellen. A Litex az újpesti kölcsönjátékos találatával szerzett vezetést a 14. percben.

SÁNDOR GYÖRGY GÓLJA



Stieber Zoltán góljával szerzett vezetést a Koblenz a Freiburg ellen a Bundesliga 2. 31. fordulójának vasárnapi játéknapján. A találkozót végül a Freiburg 5–2-re nyerte meg, így elvitte a három pontot, ami azt jelenti, hogy feljutott az első osztályba. Mint az alábbi videón is látható, Stieber a harcosságának is köszönheti a gólját, ugyanis a támadás elején ő szerzett labdát, majd fejezte be az akciót.

KOBLENZ–FREIBURG 2–5 (STIEBER GÓLJA RÖGTÖN A VIDEÓ ELEJÉN LÁTHATÓ)



Dzsudzsák Balázs góllal és két gólpasszal búcsúzott az idénytől, csapata pedig 3–0-ra nyert a Willem II otthonában. Megmutatjuk a PSV légiósának idénybeli 11. találatát.

DZSUDZSÁK JOBBLÁBAS GÓLJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik