Gróf Dávid ittas vezetés miatt zárkában töltött egy éjszakát

Vágólapra másolva!
2008.12.19. 23:36
Gróf Dávid, a Hibernian harmadik számú kapusa felhívta magára a figyelmet, de sajnos nem csodás védésekkel, hanem azzal, hogy ittas vezetés miatt egy éjszakát egy edinburgh-i rendőrörs cellájában töltött. A fiatal magyar hálóőr közleményben kért elnézést tette miatt, amit természetesen nem hagytak szó nélkül klubjánál sem.
Gróf Dávidot két évre eltiltották – a vezetéstől
Gróf Dávidot két évre eltiltották – a vezetéstől
Gróf Dávidot két évre eltiltották – a vezetéstől
Gróf Dávidot két évre eltiltották – a vezetéstől
A Daily Record szerint Gróf véralkoholszintje a megengedett érték másfélszerese volt, amikor múlt pénteken, hajnali 3 órakor megállították a rendőrök Audi A3-asát, amit ő maga vezetett, ennek eredményeképp az éjszaka hátralévő részét a fogdában töltötte a magyar kapus.

Onnan másnap a bíróságra vezetett az útja, ahol bűnösnek találták, büntetésként két évre eltiltották a vezetéstől, és 500 font befizetésére is kötelezték.

Gróf – aki a Hibs első csapatában eddig kétszer kapott lehetőséget – közleményt adott ki, melyben elismerte vétkességét:

„Nagy hiba volt ez a részemről, amely a klub értékrendszerét is súlyosan megsértette. Őszintén elnézést kérek tettemért, szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóinktól és mindenkitől, aki kapcsolatban áll a Hiberniannel.”

Az egyesület vezetői sem mentek el az eset mellett szó nélkül.

Scott Lindsay klubigazgató szerint 19 éves játékosuk viselkedése minden körülmények között elfogadhatatlan, ezért Grófot házon belül is megbüntették, erről azonban nem árult el részleteket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik