Lapértesülések szerint Juan Sebastian Verón Washingtonban folytatja

Vágólapra másolva!
2007.12.14. 07:27
A Sports Illustrated magazin úgy tudja, hogy Juan Sebastian Verón a Washington DC United együttesénél folytatja pályafutását. A 32 éves labdarúgó szerződése lejár az Estudiantesnél.
Juan Sebastian Verón
Juan Sebastian Verón
Getty Images
Juan Sebastian Verón
Juan Sebastian Verón
Juan Sebastian Verón
Getty Images
Juan Sebastian Verón

Juan Sebastian Verón is kipróbálja magát az Egyesült Államok bajnokságában, a Major League Soccerben. A Sports Illustrated híre szerint ugyanis az argentin kiválóság már megegyezett a Washington DC United együttesével, és szerdán hivatalosan is bemutatják őt, mint a csapat új szerzeményét.

A 32 éves futballista klubváltását megkönnyítheti, hogy lejár a szerződése az Estudiantes La Plata gárdájánál, és bár ő korábban úgy nyilatkozott, hogy szívesen visszatérne Európába, végül az MLS-ben köt ki. A DC Uniteddel való kapcsolata sem újdonság, már a nyáron folytak tárgyalások a klubváltásról.

Bár a Verónhoz kapcsolódó üzleti tranzakciók nem érik el a David Beckham-féle összegeket, valamint a dél-amerikai korábbi kereseteit, így is körülbelül 3-4 millió dollárt fog keresni egy évben.

2006-os visszatérése óta a középpályás 34 bajnokit játszott az Estudiantes színeiben és öt gólt szerzett. Európai karrierje során szerepelt a Sampdoriában, a Parmában, a Lazióban, a Manchester Unitedben, a Chelsea-ben és az Internazionaléban is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik