Zidane kikosarazta a Chicagót

Vágólapra másolva!
2007.01.24. 21:41
Szerződést ajánlott Zinedine Zidane számára a Chicago Fire labdarúgócsapata, ám más csapatok mellett ők is nemleges választ kaptak a nyáron visszavonult világsztártól.
Zinedine Zidane a 2006-os vb-döntőben búcsúzott
Zinedine Zidane a 2006-os vb-döntőben búcsúzott
Zinedine Zidane a 2006-os vb-döntőben búcsúzott
Zinedine Zidane a 2006-os vb-döntőben búcsúzott

A Chicago Fire általános igazgatója, John Guppy úgy nyilatkozott a Chicago Tribune című lapnak, hogy több másik csapattal együtt ők is kapcsolatban álltak a francia kiválósággal, Zinedine Zidane-nal, akit arra akartak rávenni, hogy folytassa pályafutását.

„Egyik klub sem járt sikerrel” – mondta Guppy. – „Mindenki azt a választ kapta, hogy ő már visszavonult, nem változtat az elhatározásán.”

Zidane a 2006-os világbajnoki döntő után hagyott fel a futballal, az olaszok elleni fináléban büntetőből gólt szerzett, majd a lefújás előtt kiállították, mert lefejelte Marco Materazzit.

Guppy hozzátette, hogy Zidane mellett Brian McBride-dal is felvették a kapcsolatot, a Fulham csatárát is szeretnék hazacsábítani. A korábban az Egyesült Államok legjobban fejelő játékosának választott McBride még nem döntött a hazatérésről, de a hírek szerint inkább maradna Angliában.

A jelenleg Manchesterben kölcsönben lévő Henrik Larssonnal is sikertelenek voltak a tárgyalások. A Chicago most mexikói és lengyel játékosokkal próbál erősíteni, mivel a szurkolótáboruk jelentős része mexikói és lengyel származású.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik