Megtartották a gólzsákot

R. G.R. G.
Vágólapra másolva!
2009.06.09. 01:24
Címkék

További két évig a Paksi FC-t erősíti Tököli Attila. A huszonkétszeres válogatott támadót hiába csábították több helyről is, ő a paksiak ajánlatát fogadta el, s már aláírta a szerződését, amely a következő két szezonra a klubhoz köti.

„Jól érzem magam Pakson, remek a hangulat az öltözőben, az edzőnkkel, Gellei Imrével és a vezetőséggel is kitűnő a viszonyom, úgyhogy nem volt okom a váltásra” – mondta Tököli Attila, aki hozzátette, tisztában van vele, hogy az együttes az idén nem úgy teljesített, ahogy azt várták, de biztos benne, hogy jövőre sikerül megvalósítani a vezetőség kitűzött céljait. – Szeretnék még alkotni Pakson.”

Az alkotás Tököli Attila esetében a góllövést jelenti; a támadó az elmúlt két év során a bajnokikon harmincegyszer volt eredményes a Paks színeiben.

Haraszti Zsolt, a paksiak ügyvezetője elmondta, a háttérben zajlanak az egyeztetések, de Tököli Attilán kívül még senki mással nem állapodtak meg.

Úgy tudjuk, elsősorban a középpályások teljesítményével voltak elégedetlenek az elmúlt idényben, így várhatóan ebbe a sorba érkezik majd új futballista. A csapat június 18-án kezdi el a felkészülést, a tervek szerint legalább kilenc edzőmérkőzést játszik a július 25-i bajnoki rajtig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik