A peremember szárnyakat kapott!

A mérkőzésről tudósított: LAPINCS ATTILA, SINKOVICS GÁBORA mérkőzésről tudósított: LAPINCS ATTILA, SINKOVICS GÁBOR
Vágólapra másolva!
2009.04.11. 01:34
Címkék
A péntek esti győri mérkőzés úgy indult, hogy az MTK megszorongatja az ETO-t, azonban a zöld-fehérek magukra találtak, és a nagyszerűen futballozó, mesterhármast elérő Bojan Brnovics vezérletével legyőzték a bajnoki címvédőt.

Dragoljub Bekvalac nagyjából a 15. perc környékén ugrott fel először a kispadról. Mintha pattogós szláv muzsika hangjaira mozdult volna. De nem, a düh és a türelmetlenség vezérelte gesztusait. Akkor már nagyjából három góllal vezethetett volna az MTK, ha a győrieknek nincs szerencséjük, no meg Szasa Sztevanovics nem véd bravúrosan. Érthetetlenül riadtan, visszafogottan kezdett az ETO, játékát nem a tervszerűség, a lendület és az önbizalom jellemezte. Persze mindennek megvan az oka, legfőképpen az, hogy a télen alaposan átalakított együttes még nem volt képes az egységes futballra. Ez a fajta zavar csaknem a félidő végéig észrevehető volt az ETO futballistáin. Az MTK az elmúlt fordulóban a Zalaegerszegtől otthon elszenvedett vereség után úgy érkezett Győrbe, hogy kiköszörüli a csorbát, játékosai frissnek, elevennek tűntek, és a kék-fehérek feltűnően bátran tüzeltek messziről, illetve alakítottak ki ziccereket közelről.

Csakhogy a helyzetek kimaradtak, míg az első hazai lehetőség gólt eredményezett. Ettől aztán olyannyira megzavarodott a tavalyi bajnok, hogy a lendületbe jövő, pillanatok alatt magukra találó zöld-fehérek akár tovább növelhették volna előnyüket.

Egyébként nem lehet elmenni szó nélkül az ETO-park >>>

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik