A kaput tisztábban látja, mint a jövőt

Forrás: sportinglife.comForrás: sportinglife.com
Vágólapra másolva!
2009.03.23. 23:25
Címkék

Bár a Bajnokok Ligájából kiesett a csapata, Zlatan Ibrahimovic a bajnokságban folytatta a gólgyártást. A svéd zseni ezúttal a sereghajtó Regginának köszönt be kétszer (3–0), így már 19 gólnál jár a Serie A-ban, az Internazionalénak pedig hét pont az előnye a második Juventusszal szemben.

A Reggina elleni duplájának köszönhetően beérte a góllövőlistát vezető Marco Di Vaiót.

Először jutottam el tizenkilenc gólig az olasz bajnokságban. Még sok meccs vár ránk, úgyhogy remélem, a folytatásban is hasonlóan eredményesen futballozom.

Sokan kritizálják, hogy a Bajnokok Ligájában képtelen a bajnokságban megszokott jó formáját hozni. Erről mi a véleménye?

Engem ez egyáltalán nem zavar. Sőt inkább az ellenkezője igaz, arra sarkall, hogy még keményebben dolgozzam. Számomra ez nem probléma, a Bajnokok Ligájában is próbálok mindent megtenni a győzelemért. De ez a sorozat tényleg egészen más szintet képvisel, itt olyan külföldi csapatok ellen kell futballoznunk, amelyek az olasztól teljesen eltérő játékstílust erőltetnek.

Az utóbbi időben a jövőjével kapcsolatban is egyre több a kétség, nemrég például a Barcelonával hozták hírbe. Kitölti 2013-ig szóló szerződését?

A szezon hátralevő részében egy dolog érdekel, mégpedig az, hogy megnyerjük a bajnokságot. Jól érzem magam az Internazionaléban, de várjunk a nyárig, aztán meglátjuk, mi lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik